For visitors, travel, student and other international travel medical insurance.

Visit insubuy.com or call +1 (866) INSUBUY or +1 (972) 985-4400
Visa

L1, L2 Visa

All Experiences
Fields marked as * are required.

Subject is required.

Comment is required.

By submitting this post, you agree to Terms of Use.

Experience is successfully added.

L1B Blanket Approved
OFC Chennai: It's straight forward, only ds160, appointment letter and passports are required. One photo(2inchx2inch) for my daughter.

Consulate:
Documents mentioned in appointment confirmation letter and any supporting documents. People at consulate with guide you through the process, just make sure to reach 15min before the appointment not before.

Greet office before and after the interview.

Questions:
1. Do you work for XXXX company ?
Ans: Yes

2. Do you work in client location ?
Ans: No

3. What is your salary ?
Ans: $xxx Base package + $xxx bonus + benefits.

4. What project are going to work on ?
Ans: Explain the project.

5. What are you specialised in ?
Ans: Explain your specialisation, keep elaborating until officer asks you to stop. Mention if you have patents.

6. How many years is the stay ?
Ans: Confidently say xx years instead of saying around/rough estimates

7. Where is your company located ?
Ans: City, State. Whole address is not required.

Wife:
1. How long you both were married ?
Ans: xx years.

Book your appointment early in the morning for better chances, dress like professional and be confident.
All Replies (1)

Disclaimer: Please note that the experiences presented are submitted by visitors to our website. Individuals’ experiences may vary, and you should interpret each individual’s experience at your own risk. Do not make a decision solely based on an experience posted here. We do not endorse any individuals’ experiences, and we are not liable or responsible for consequences stemming from your use of the information presented within any individual’s experience.